I just can’t believe

Moro,

Kuukausi taas vierähtänyt ja jotain merkittävää ja todella outoa on tapahtunut. Mun syvärit on vihdoin arvosteltu ja opintopisteet on suorituksissa. Käsittämätöntä, vain 5,5 vuotta ja reilusti yli tuhat kolmesataa tuntia töitä. Ja koska lääkiksen vaikeimman kurssin eli ruotsin sain hyväksiluettua, niin enää vain syöpätautien etätentti ja 12/16 seminaaria minun ja valmistumisen välillä. Tämä on erittäin tervetullut uutinen, koska tällä hetkellä ei voisi enää opiskelu vähempää kiinnostaa. Ura vasta alussa, mutta kyllä viime vuosien etäopetus tappoi viimeisetkin motivaatiot. Rivienväliestä nokkelimmat saattaa jo arvata, että en ole lähdössä erikoistumaan opintojen jälkeen ja vakavasti mietin lähdenkö ollenkaan. Työuraa tällä hetkellä 35 v jäljellä, joten ehkä jossain vaiheessa. Mutta nyt seuraaviin pariin vuoteen ei todellakaan.

Koska yhteiskunta ja Eurooppa on auennut ihan uudella tavalla koronajälkeiseen aikaan, niin myös tanssitapahtumia on alettu taas järjestämään niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tällä hetkellä mahdollisuus itse suunnitella omat työvuorot ja tanssitapahtumien uudelleen järkkäys onkin aiheuttanut sen, että kohtuu moneen paikkaan sitä ollaan taas menossa. Kolme rokotetta ja sairastettu korona pitää huolen, että ainakaan kovin vakavaa tartuntaa ei enää tässä vaiheessa tule. Nyt on kuudes viikonloppu putkeen tanssia.

Tätä iloa kyllä varjostaa perhepiirissä tapahtuneet asiat, mutta niiden käsittelylle on myös varattuna aikaa.

En edelleenkään voi uskoa että kahden viikon päästä on viimeinen opetus lääkiksessä ja voin laittaa hakemuksen eteenpäin laillistamista varten. Käsittämätöntä, nämä viime vuodet ovat menneet tosi nopeasti. Töiden puolesta ei juuri mitään muuta tapahdu, kuin että joutuu mahdollisesti tekemään yövuoroja päivystyksissä. Työalueena edelleen koko Itä-Suomi, riippuen vähän päivistä ja kenelle töitä teen.

Se mitä tälle blogille tapahtuu ajan kanssa on vielä vähän kysymysmerkkinä. En tiedä onko täällä enää ketään vakiolukijoita, mutta jos on niin kiitos vuosista ja toivottavasti täältä on irronnut jotain hyödyllistä matkaan. Edes nauruja sen suhteen miten perseelleen UEF järkkää asiat.

Katotaan nyt minkälainen fiasko tuo valmistuminen vielä on, koska en oikein luota UEF:n atk-laitteisiin. Pitääkin ottaa jokaisesta suorituksesta screenshot tai tilata opintosuorite.

Ylihuomenna viimeinen tentti, wish me luck.

-Henkka

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”I just can’t believe

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.