Mitäköhän kaikkea vielä

Moro,
Nopeasti taas vähän UEF-sekoilua. Ensin tänään tuli sähköpostia, että ”hei, kiva että oot suorittanut paljon valinnaisia (reilusti yli tavoitteen), mutta eipä riitä meille.” Mulla siis on joku 80 opintopistettä valinnaisia kun hampaalta lasketaan mukaan. Mutta kuulemma jollain laskukaavalla niitä oli vain 8,5. Mutta tämä onneksi selvisi soittamalla opinto-ohjaajalle.

Sitten ruvettiin sähläämään syvärien kanssa. Luojalle kiitos ne nyt eteni kypsyysnäytteeseen asti, koska toinen ohjaanani otti sen hoitaakseen ja ulkopuolinen tarkastaja on löytynyt myös. Tätäkin sai taas odotella kuukausia. Joulukuulle sovittu artikkelin submittointi ei ole vieläkään tehtynä.

Ja nyt viimeisenä tuli vielä sähköposti, että kieliopintoja puuttuu. Olen tehnyt kaikki vitun kupongit mitä tuo paska laitos pyytää, mutta nepä on kadonnut jonnekin Pepin aiheuttamaan mustaan aukkoon ja saapa nähdä valmistutaanko sitä ajallaan.

En ole ikinä nähnyt mitään laitosta/firmaa/järjestöä, jota johdettaisiin yhtä paskasti ja yhtä huonoilla teknisillä systeemeillä. Eiku olenpas, suurin osa terveydenhuoltoa potilastietojärjestelmineen.
Mutta tosissaan, miten helvetissä aina voi joku serveri olla nurin tai opintopisteitä puuttua sieltä täältä ja tuolta. Tai sitten joku kaavakesysteemi löydyy kahdeksan linkin ja neljän selaimen takaa, jonne pääsee vaan kun kuu on puolillaan ja tuulee idästä.

Sanoin opinto-ohjaajalle, että mä teen väitöskirjani loppuun tähän paskaan laitokseen vain jos aseella uhataan. 13.4. kunhan on viimeinen opetus ja kaikki nopat taskussa sekä todistus hanskassa, niin en kusekkaan tähän laitokseen päin. YEK-hakemuksen joudun laittamaan, että tk-palvelut hyväksytään, mutta sitä en tule ikinä viemään loppuun.

Mutta ei elämä pelkkää vitutusta onneksi ole. Vain kaikkia yliopistoon tai opintoihin liittyvä. Töissä on mukavaa ja hyvä porukka. Vaikkakin Jyväskylä – Pieksämäki – Kangasniemi – Savonlinna akseli alkaa olla vähän liian tuttu.
Ja viime lauantaina oli mun parhaat tanssit Suomessa tälle vuodelle, aivan ihanaa. Vuokrasin salin ja pidettiin ensin yksityistunnit siinä ja bileet perään. Ja nyt on taas eventtejä ulkomailla mitä odotella. Ja tietty kesä ja valmistuminen, sekä juhlat.

Nyt taas etäisyyttä vähän opintoasioihin ettei repeä verisuoni päästä. Suihkuun ja aamulla töihin, muu ei auta.
-Henkka

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.