Jälleen ensimmäisen viikon mietteitä

Hei,

Nyt olisi ensimmäinen viikko takana kliinisiä opintoja ja täytyy sanoa, että onhan tää ihan pirun siistiä 😀 Vaikka ekalla viikolla illat opistolla venyvätkin melko myöhäisiksi, kiitos SFL:n uusinnan. Ollaan päästy ensimmäistä kertaa kunnolla harjoittelemaan hammaslääkärinä olemista Parodontologian harkoissa ja vaikuttaa mukavalta 🙂 Tosin meidän potilas on tällä hetkellä vähän eloton, verrattuna niihin ketkä pääsevät keväällä meidän penkkiin istumaan. Eli ensimmäiset omat potilaat tulee meille ilmeisesti jo keväällä xD jos siis pääsee kynnyksen yli ja saa syksyn kurssit suoritettua sitä ennen hyväksytysti.

Kariologian harkat alkaa kanssa kohta puoliin ja näyttäisi siltä, että tulemme viettämään paljon aikaa simulassa. Työparit meillä arvottiin ainakin parossa, mutta klinikassa saamme itse päättää kenen kanssa teemme töitä. SFL:n tentti oli perjantaina ja siitä jäi semmonen fiilis, että eiköhän se läpi mennyt 🙂 Enää rästissä on vain se iki-ihana ruotsi.

Fiilikset parantuneet huimasti viime viikonlopun alakuloisuudesta, suuri kiitos tästä loistavalle kurssiporukalle ja muutamalle ystävälle tässä lähipiirissä 🙂 Oli tenttiin lukeminenkin paljon helpompaa, kun välillä osattiin vähän nauraakin xD Lääkeaineista keksii vaikka mitä kivaa kun on tarpeeksi väsynyt.

Nyt on aika hyvät fiilikset ja tästä on hyvä jatkaa.

-Henkka

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.